Aluepaino – väriä ja joustavuutta

Aluepaino kuuluu Kustannusliike Aluelehdet Oy -konserniin, jonka emoyhtiö on perustettu vuonna 1981. Painotoiminta on toiminut saman katon alla alusta saakka eli kokemusta painotuotteiden toimittamisesta meillä on 35 vuoden ajalta.

Kokemuksen tuoma varmuus,  järkevästi nykyajan vaatimuksia vastaamaan päivitetty laitekanta ja asiakaslähtöisesti ajatteleva henkilöstö tekevät Aluepainosta nopean, luotettavan ja joustavan toimittajan painotuotteillesi. Digipainamiseen käytämme Xerox Color C75 -väripainokonetta, joka on suunniteltu monipuoliseen tuotantokäyttöön: kuvatuotteiden, esitteiden, suoramainontatuotteiden ja luetteloiden tulostukseen. Tulostukseen käytämme myös Epsonin suurkuvatulostinta, Summan tarratulostinta ja Fargon korttitulostinta. Nämä takaavat asiakkaillemme korkeimman mahdollisen laadun kilpailukykyiseen hintaan.

Graafisen alan huippuosaajat tukevat sinua projektisi alusta loppuun tarpeidesi mukaan. Toimitamme toki viimeistellyn lopputuotteen lähettämästäsi valmiista aineistosta, mutta tarvittaessa aloitamme suunnittelun yhdessä kanssasi vaikka ajatuksen tasolta.